Med över 320 miljoner streams på både eget material och som featureartist är chansen stor att du redan har hört Sandro Cavazzas röst. Kanske har du hört den på världshits som ”Gonna Love Ya” och ”Without You” med Avicii, eller på förra årets tropical house hit ”Beautiful Life” av Lost Frequencies. Nu är Sandro superaktuell med egna singeln ”High with somebody” som redan nu är en av sommarens stora hits.

Kenan och Kerim två av våra mest anlitade DJ’s på Club Monday genom åren och anledningen är enkel! Dom är helt amaze-balls. Varje gång dom intar Club Monday strömmar hyllningarna in och det blir självklart att vi bara måste att boka upp dem igen. Så missa inte när Göteborgsbröderna kommer till Club Monday och visar hur man får en klubb att gunga.

Passa på att säkra upp din plats redan nu genom att köpa ett priority pass i Vip Monkey appen redan nu. Appen laddar du ner gratis via Appstore eller Google Play. Vi ses på veckans bästa dag.